Prive reizen met ns business card

Maar daar staat geen kortingsabonnement. Ze kunnen zelf op de website aangeven welke reizen privé zijn gemaakt. Reizen je medewerkers met het OV, dan is het handiger om voor hen een NS-Business


Read more

Korting safaripark beekse bergen

In het Safarirestaurant en bij de Rest-Oase zijn invalidentoileten aanwezig. Kom eindeloos genieten met een voordelige. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners; sta oog in oog


Read more

Kortingscode coppens rekreatie

Artikelen werkend op gas of elektriciteit. Iedere keer als jij een kortingscode invoert krijg je namelijk extra korting en op deze manier kan je ieder jaar (afhankelijk van hoeveel je online koopt)


Read more

Ex student korting


ex student korting

zijn weekenddagen). Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Je kunt de 50 korting gebruiken voor vrijwel alle NS abonnementen, maar niet voor de nieuwe NS Flex abonnementen. Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen.

Wij hebben een cadeautje voor. Krijg een jaar lang 40 korting in de daluren met ons Dal Voordeel abonnement. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van je studentenreisproduct.
Ben jij net klaar met studeren?
Voor afgestudeerde heeft de NS korting geregeld om te wennen aan de hoge kosten van het Openbaar Vervoer.
Arriva - Scholieren en studenten.
Kortingsmogelijkheden voor jongeren bij Arriva.

Teakea kortingscode, Safaripark beekse bergen korting postcodeloterij, Sloggi plaza kortingscode, Gardendiscount.nl kortingcode,

Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de safaripark beekse bergen kaartjes met korting daluren. Aanvragen van de ex-studentenkorting kan tot 3 maanden na beindiging van jouw opleiding. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Dan krijg je 50 korting. Zo vraag je een studentenreisproduct aan. Ben je net klaar met je studie? Het aanbod is geldig tot 3 maanden na beindiging van je studie, dus wees er snel bij! Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Wacht vervolgens minimaal 48 uur, en daarna kun je via de site van NS een gratis Dal Voordeel abonnement bestellen. Dan kun je niet meer onbeperkt gratis met de trein reizen. Wat moet ik verder nog weten? Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen.

Alleen het eerste jaar ontvang je 50 korting. Voor langstudeerders; vul op de pagina Overzicht van uw bestelling in het actiecodeveld het woord 'student' in, met daarachter de 16 cijfers van jouw OV-chipkaart, bijv: student. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. Het gratis abonnement of abonnement korting is geldig tot 1 jaar na activatie. Deze actie is niet alleen beschikbaar voor ex-studenten, maar ook voor langstudeerders die hun studentenreisproduct (OV-studentenkaart) niet meer kunnen gebruiken. Of naar het buitenland reizen?


Sitemap