Pepper kortingscode

Plus Aanbiedingen, persil en lovables alle varianten combineren mogelijk je krijgt 66,66 korting op de totaalprijs andere leuke aanbiedingen bij plus vanaf zo 10 februari - optimel 1 ltr 11 - spe.


Read more

Korting neeltje jans postcode loterij

Vul je e-mail adres in op de website van otto en de code wordt zo direct naar je toegestuurd. Er zijn verschillende sale categorien zoals mode, wonen en elektronica. Deze grote artikelen


Read more

Sanadome korting veronica

Sanadome elke dag badkledingdag is? Sanadome, nijmegen is een kuuroord in Nijmegen gelegen op het terrein van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Kuuroord en Spa, sanadome in Nijmegen is populair bij mensen die een


Read more

65 korting bus


65 korting bus

OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief. Dal Voordeel, met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. Connexxion Dal Vrij. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder.

65 korting bus
65 korting bus

Standaard korting bij bus, tram en metro. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan.


Sitemap