Korting carre kerstcircus

Mocht u na aankoop geen ticket ontvangen, dan betaalt Viagogo u het volledige aankoopbedrag terug. Meer Informatie, bekijk Aanbiedingen. Viagogo is in 24 landen actief, waaronder sinds 2010 in Nederland. 1.9 (37.22)


Read more

Efteling kortingskaarten 2019

De enige online korting is momenteel die via. Wil je in de buurt van de Efteling overnachten? Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan, maar vooral


Read more

Lommerbergen zwemmen prijs

In het veelzijdige landschap van Limfjord. Met zee en strand voor de deur zal een bezoeker van Roompot Kustpark Klein Poelland zich zeker vermaken. Gezellig dineren kan in het familierestaurant bij


Read more

65 korting bus


65 korting bus

OV-chipkaart aanvragen, instaptarief en basistarief. Dal Voordeel, met een Dal Voordeel abonnement reis je met 40 korting in de trein bij alle treinvervoerders tijdens de daluren en in het weekend. Connexxion Dal Vrij. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. 34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder.

65 korting bus
65 korting bus

Standaard korting bij bus, tram en metro. Informeer bij je vervoerder naar de mogelijkheden. Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Syntus Gelderland: 65 Plus acties, als je 65 jaar of ouder bent, reis je 1,5 uur voor 2,00. . Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan.


Sitemap