All you can eat amsterdam korting

Overzicht, karissma Nails, locaties. Kies eventueel voor het All-You-Can-Eat sushidiner en waan jezelf 5 rondes lang even helemaal in het sprookjesachtige Japan. The food is to die for! Genki is Japans voor


Read more

Korting sauna bleiswijk

Uyuni Beleving, scrub en pakking BY treatments met massagegrepen. 59,50, bekijk en boek. Op deze dagen kunt u dus in bikini, badpak of zwembroek gebruik maken van alle sauna activiteiten bij Elysium.


Read more

Mac pro korting

Amac behoudt zich het recht voor om zonder berichtgeving de acties en aanbieding voortijdig te beindigen of te wijzigen. Gelieve aan te duiden dat je akkoord gaat met de voorwaarden voor de


Read more

Cnv korting ziektekostenverzekering


cnv korting ziektekostenverzekering

Zilveren Kruis Achmea en IZZ. Deze kortingen gelden ook voor thuiswonende gezinsleden. Zorgkeuzepolis 131,65 per maand CNV-prijs: 121,12 per maand * met de Zorgbewustpolis ( 385,00 eigen risico). Informatie en advies bij ziekte, word lid met 50 korting, contact. Als lid van CNV Zorg Welzijn ontvang je aantrekkelijke kortingen op verzekeringen. Ieder jaar kun je opnieuw een zorgverzekering uitkiezen. Waar let je op? CNV Onderwijs is slechts aanbieder van het collectiviteitsvoordeel en dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de betreffende verzekering. Start een live chat met een van onze medewerkers, de vakbond die jou nodig heeft, zodat we als vakmensen samen sterk staan. Zorg-op-maatpolis 124,80 per maand CNV-prijs: 114,82 per maand.

Maar waar let je op bij het. Korting op de premie van jouw zorgverzekering. Als, cNV -lid profiteer. Als lid van, cNV.

Een basisverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland die 18 jaar of ouder. Word nu lid van CNV Vakmensen. CNV Connectief is slechts aanbieder van het collectiviteitsvoordeel en dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de betreffende verzekering. Het afsluiten van een verzekering kan op de eigen websites van ohra en VGZ. Bekijk hieronder het aanbod van de verschillende sectoren: Schadeverzekeringen, daarnaast kunnen leden van CNV Connectief profiteren van korting op schadeverzekeringen via ohra en Aon (voorheen Mees). Ruim.000 leden hebben al gekozen voor een CZ zorgverzekering via het CNV-lidmaatschap. Zorgverzekering, cNV Onderwijs heeft collectieve afspraken gemaakt met de zorgverzekeraars ohra en VGZ. Maar de voorwaarden voor de basisverzekering kunnen verschillen. Hierdoor profiteer je van aantrekkelijke kortingen op je zorgverzekering, oplopend tot wel. Korting met jouw lidmaatschap bij. Ook kun je gebruikmaken van korting op schadeverzekeringen via Aon (voorheen Mees).

cnv korting ziektekostenverzekering

Kortingscode cosmania
Zalando kortingsbon november 2019
Ns studenten korting 40


Sitemap