Karwei korting gordijnen

Kant-en-klare gordijnen van karwei zijn voordelig en je kunt ze zo mee naar huis nemen. Februari 2019, gratis verzending van je bestelling bij Karwei. Bekijk hier alle gordijnen in standaardmaten Of stel


Read more

Korting geven airbnb

Je hebt rechtstreeks contact met de verhuurder en kunt voor je boekt nog wat dingen checken. Airbnb heeft een meervoudig identificatie systeem zodat je echt weet bij wie je slaapt of wie


Read more

Kortingsbon birkenstockshop

Deze zijn altijd voor hun rekening, zodat jij ongestoord en voordelig je Birkenstocks online kunt kopen. Dan is de Birkenstockshop de webwinkel voor jou! Dan ben je hier op het juiste adres!


Read more

Reizen met ov tijdens hemelvaart


reizen met ov tijdens hemelvaart

deze feestdagen met korting van.00 tot.00 uur de volgende dag. Goede Vrijdag, vrij reizen, pasen, op saldo reizen met 40 korting. Hemelvaart, op saldo reizen met 40 korting. Bekijk het schema om te zien wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist. Je vindt de informatie hieronder.

Reizen tijdens feestdagen en vakanties Uitgelichtreizen met ov tijdens hemelvaart

Skikleding met korting
Koken met korting plus
Solgar met korting kopen
Naar disney met korting

Goed om te weten: Met een studentenabonnement kun je niet gratis reizen met: Met de Thalys of Intercity Direct. Officile feestdagen worden als weekend gezien, waardoor weekendstudenten gratis reizen en Weekstudenten niet. Vrij reizen, hemelvaart, vrij reizen, pinksteren, vrij reizen, kerst, vrij reizen, studenten ov geldig in de vakanties. Je kunt je abonnement van 1 mei tot 25 augustus 2019 kunt u uw abonnement niet wijzigen. Het is aan te raden om alvast voor voldoende saldo te zorgen als je tijdens Hemelvaart wil reizen met het openbaar vervoer, zodat je niet op het allerlaatste moment erachter komt dat je te weinig saldo hebt.

Anonieme ov chipkaart korting reizen
Efteling met korting
Met korting naar sauna de heuvelrug


Sitemap